+31 45 574 32 26 info@kuiten-hsconsultancy.nl

Vitaliteit

Verbeter uw voeding met Juice PLUS+®

Groenten, fruit en bessen: vitale elementen voor uw lichaam

Het dagelijks eten van voldoende groenten en fruit is van essentieel belang voor een goede voeding en goede gezondheid.

Groenten en fruit zijn een belangrijke bron van vitaminen, mineralen, fytonutriënten en vezels. Daarnaast hebben zij een laag vet- en kaloriegehalte.

Veel van de voedingsstoffen en fytonutriënten die in groenten en fruit worden aangetroffen zijn krachtige antioxidanten.

Ons lichaam produceert voortdurend vrije radicalen, een natuurlijk bijproduct van onze stofwisseling. Daarnaast bestaan er veel externe bronnen van oxidanten of vrije radicalen zoals roken, UV-licht en vervuiling.

Ons lichaam heeft bepaalde vrije radicalen nodig, maar een teveel hiervan kan cellen beschadigen en schadelijke kettingreacties veroorzaken. Deze beschadiging wordt vaak “oxidatieve stress” genoemd.

Antioxidanten kunnen schadelijke reacties die door vrije radicalen worden veroorzaakt helpen beperken.

Hoewel het lichaam zelf antioxidanten produceert, zijn de antioxidanten die we via onze voeding verkrijgen, en dan met name uit groenten en fruit, van groot belang in de reductie van oxidatieve stress in het lichaam.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen eenvoudigweg door het eten van meer groenten en fruit, de oxidatieve beschadiging kunnen verminderen. Dit draagt tevens bij aan het behoud van een gezond immuunsysteem.

Fysiek gezond mentaal gezond

juiceplus

INTERESSE?

Bent u gëinteresseerd in één van onze diensten? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De natuur in al haar variëteiten

Juice PLUS+® Fruit Mix wordt vervaardigd uit volwaardige voeding van: appel, sinaasappel, ananas, perzik, veenbes, papaja, acerola kers, dadel en pruim.

Juice PLUS+® Groenten Mix bestaat uit: biet, broccoli, boerenkool, wortel, kool, spinazie, peterselie, knoflook en tomaat, havervezelpoeder en rijstvezels.

Juice PLUS+® Vineyard: Concord-druif, framboos, blauwe bes, rode aalbes, veenbes, zwarte bes, braambes, vlierbes en bosbes.
Juice PLUS+® maakt gebruik van ingrediënten van de hoogst beschikbare kwaliteit.

Na de oogst worden het fruit en de groenten grondig gewassen en geperst om de voedingselementen uit de plantencelstructuur vrij te maken en deze meer beschikbaar te maken voor opname door het lichaam.

Daarna worden ze gedroogd volgens een gepatenteerd proces op lage temperatuur, gemengd, in capsules vervat en verpakt voor aflevering bij u thuis.

De Juice PLUS+® ingrediënten worden tijdens elke stap van het productieproces zorgvuldig getest om de kwaliteit en zuiverheid van het eindproduct te waarborgen.

Tijdens het proces wordt er tevens over gewaakt dat de vitale voedingsmiddelen uit fruit en groenten beschermd worden zodat Juice plus+® een fantastische aanvulling op uw dagelijkse voeding vormt.

Een belangrijk supplement

Toevoeging van Juice PLUS+® groenten, fruit en bessen, via de Premium PLUS+® capsules, biedt dagelijks voedingsstoffen op basis van volwaardige voeding uit 26 verschillende variëteiten.

Met andere woorden: iedereen kan genieten van de extra voedingsvoordelen door het eten van Juice PLUS+®.

Juice Plus is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht

Al meer dan twintig jaar heeft Juice PLUS+® een wetenschappelijk onderzoeksprogramma lopen in leidende universiteiten en instituten wereldwijd.

31 onafhankelijke klinische studies, die de doeltreffendheid van Juice PLUS+® hebben aangetoond, zijn in wetenschappelijke door vakgenoten beoordeelde tijdschriften gepubliceerd.

Eenzelfde aantal onderzoeken vindt op dit moment plaats.

De onderzoeken tonen aan dat Juice PLUS+®:

  • belangrijke fytonutriënten levert die door het lichaam worden opgenomen
  • oxidatieve stress helpt verminderen
  • een gezond immuunsysteem en DNA-integriteit helpt te ondersteunen
  • een positieve invloed heeft op bepaalde belangrijke indicatoren van het welzijn van hart- en  bloedvaten.

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met onze adviseur.

Kuiten HS Consultancy

Kuiten health and safety consultancy werkt met een netwerk van ervaren adviseurs en trainers waaruit zij kan putten. Dat maakt het mogelijk om voor ieder vraagstuk de juiste expertise in te schakelen. De geselecteerde adviseurs werken onder de leiding en verantwoordelijkheid van Rob Kuiten RHVK.